Bemutatkozás

Üdvözöllek a FittEb oldalán!

Csíki-Magyarosi Tünde vagyok, terápiás kutyamasszőr, eredetileg közgazdász. ☺

A kutyázás nálam is úgy kezdődött, mint sokunk esetében, vagyis mióta eszemet tudom, volt kutya a családban. Gyerekkoromban állatorvos szerettem volna lenni, talán nem véletlenül, de másképp alakult.

Mindig is szerettem kutyákkal foglalkozni, és kerestem a módját akkor is, amikor épp nem volt lehetőségem saját kutyát magamhoz venni. Menhelyeken, állatvédő szervezeteknél segítettem, hol sétáltatással, hol egy-egy fuvarral, vagy amire éppen szükség volt.

Jelenleg két kutya-családtagom van, mindketten örökbefogadott mentvények. Egyikük állandó páciensem is, csípő diszpláziával, patella ficammal és ágyéki csigolya problémákkal.

A terápiás kutyamasszázs mellett folyamatosan képzem magam, bővítem a masszázs kiegészítéseként használható eszköztáramat. Ezekről bővebb információ a szolgáltatásoknál található.

Összefoglalva, célom, hogy a segítségre szoruló, mozgásszervi problémákkal küzdő négylábú barátaink számára olyan rehabilitációs támogatást nyújtsak, amellyel meggyorsíthatóak a gyógyulási folyamatok és fájdalommentessé tehetőek a mindennapok, hogy az eb fitt, a gazdi boldog lehessen.